Tervetuloa Kyberturvallisuuskeskuksen verkkopalveluun!

""

Varoitukset

Ei voimassaolevia varoituksia

Varoitukset

Galileo Innovation Challenge, Helsinki, 29.11. - 1.12.

Tule kehittämään sovelluksia ja palveluita, jotka hyödyntävät Galileo-satelliittipaikannusjärjestelmän erinomaista tarkkuutta ja häiriönsietokykyä. Kumppanimme tarjoavat käyttöönne ammattitason kehitystyökalut ja avustavat kilpailijoita sovellusten kehittämisessä.
Galileo Innovation Challenge

Turvalistit - Teijolla on pointti

Ota vastaan tietoturvan ilosanoma ja sisäistä Teijon pointit ja #turvalismit! Teijoon ja turvalisteihin pääset tutustumaan kampanjasivuillamme.
""

Lokakuu on tietoturvan superkuukausi - osallistu Euroopan kyberturvallisuuskuukauteen!

European Cyber Security Month (ECSM) on Euroopan unionin vuotuinen kyberturvallisuuden tiedotuskampanja, joka antaa niin yksityishenkilöille kuin organisaatioille mahdollisuuden parantaa omia perustietoturvataitojaan.
"Euroopan kyberturvallisuuskuukauden logo, teksti englanniksi"

Kyberharjoitusohje

Harjoitteleeko organisaatiosi kyberkriisien varalta? Uuden harjoitusohjeemme avulla saatte eväitä harjoitustoimintanne kehittämiseen.
""

Turvallinen tuotekehitys - kohti hyväksyntää

""
Opas on tarkoitettu kaikille ohjelmistopohjaisten ratkaisujen kehittäjille, erityisesti salausratkaisujen tuottajille. Se sisältää parhaita käytäntöjä haavoittuvuuksien ja muiden yleisimpien ongelmien välttämisestä ohjelmistotuotannossa.

Turvallisesti netissä -opas lapsille

""
Ohjeita fiksuun ja turvalliseen internetin ja älylaitteiden käyttöön. Sisältää myös hauskoja tietoturva-aiheisia tehtäviä. Jos tulostat, muista valita "Sovita sivulle".

Nollapäivähaavoittuvuus Linuxin Realtek-wifi-ajurissa (rtlwifi)

Haavoittuvuus18/2019

Uusi iOS-jailbreak julkaistu

Haavoittuvuus17/2019

Haavoittuvuus Exim-sähköpostiohjelmistossa

Haavoittuvuus15/2019

Alkusyksyn kybersää on ollut pääosin sateinen. Yleisten viestintäpalveluiden toimivuus on ollut hyvä, mutta useista tärkeistä ohjelmistoista löytyneet haavoittuvuudet tekevät kybersäästä synkän.
Syyskuun kybersään sateisiin piristävän poikkeuksen toivat esineiden internet ja automaatio. Vaikka esineiden internetissä on edelleen paljon haavoittuvuuksia, niiden korjaamiseen ja hyväksikäyttäj...
Teijo on tietoturvan personal trainer, jonka vinkit sopivat kaikille. Verryttele tietoturvataidot kuntoon turvalistien neuvojen avulla.

Selvitys 5G:n kyberturvallisuudesta (yhteenveto)

""
Virastomme on kartoittanut 5G-teknologiaan liittyviä riskejä ja selvittänyt sen mukanaan tuomia muutoksia kyberturvallisuusympäristössä. Tavoitteena on ollut ymmärtää 5G:n teknologisia, sosiaalisia ja taloudellisia kyberturvallisuusvaikutuksia niin Liikenne- ja viestintäviraston omassa toimintakentässä kuin koko yhteiskunnassa.

Tietoturvan vuosi 2018

""
Kattava läpileikkaus vuoden 2018 kybermaailman ilmiöistä ja tapahtumista - kotimaisesta näkökulmasta