Kybersää kertoo kuluneen kuukauden merkittävistä tietoturvailmiöistä

Tutustu Kybersäähän

Varoitukset

Ei voimassaolevia varoituksia

Varoitukset
Tavoitteiden asettaminen on tärkeä osa kyberharjoituksen suunnittelua. Selkeät tavoitteet myös ohjaavat ja sitouttavat harjoittelijoita. Tässä jutussa annamme vinkkejä kyberharjoituksen tavoitteide...
Kesäkuussa erilaiset huijaukset ja tietojenkalastelukampanjat jatkuivat aktiivisesti. Verkot toimivat hyvin ja vakavilta toimivuushäiriöiltä vältyttiin. Rikolliset hyödynsivät nopeasti Microsoftin ...
Yritysten rahaliikenteeseen kohdistuvat huijaukset lisääntyvät kesän lomakauden aikana. Pitäkää huolta siitä, että organisaationne maksukäytännöt ovat kaikkien työntekijöiden tiedossa.
Voittajatiimi rakensi demonstraation siitä, miten konfliktialueelta voidaan tunnistaa vaarallisia alueita ja suositella niitä välttäviä kulkureittejä.

Vakava haavoittuvuus Samba-palvelinohjelmistossa

Haavoittuvuus12/2022

Tutustu Turvalisteihin (Ulkoinen linkki)

Turvalistit on Traficomin kampanja, jonka tavoitteena on, että jokainen suomalainen voisi parantaa omaa tietoturvaansa ja tuntea olonsa turvalliseksi sähköisissä ympäristöissä.

Kybermittari

Kybermittari on organisaatioiden johdolle ja tietoturva-ammattilaisille suunnattu konkreettinen työkalu kyberturvallisuuden aiempaa parempaan hallintaan.