Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Siirry hakuun

Tervetuloa Kyberturvallisuuskeskuksen verkkopalveluun!

""

Varoitukset

Ei voimassaolevia varoituksia

Varoitukset
Maailman huippuhakkerit ja kyberturvallisuuden ammattilaiset testasivat 5G-teknologian ja sen sovellusten kyberturvallisuutta Oulussa marraskuun viimeisenä viikonloppuna. Tapahtuma tarjosi paljon u...
Tietojärjestelmän ja tietoteknisen laitteen elinkaari alkaa sen hankinnan suunnittelusta. Sen tietoturvan ja tietosuojan hallinnan tulee alkaa samanaikaisesti. Näin riskien hallinta onnistuu tehokk...
Viime aikoina Kyberturvallisuuskeskuksen tietoon on tullut useampi IT-järjestelmähäiriö, jossa levyjärjestelmän vikasietoisuudesta (RAID) huolimatta tietoja on menetetty.
Alennusmyyntipäivä Black Friday houkuttelee asiakkaita huipputarjouksilla. Suuret asiakasmäärät vetävät puoleensa kuitenkin myös rikollisia. Malta mielesi ennen ostopäätöksen tekemistä ja varmista,...

Vakavia haavoittuvuuksia Chrome-selaimessa

Haavoittuvuus20/2019

Haavoittuvuus NGINX PHP-FPM -toteutuksessa

Haavoittuvuus19/2019

Spoofy - Lasten oma tietoturvapeli

Spoofy on alakouluikäsille sopiva mobiilipeli, joka valmentaa lapsia suojautumaan esimerkiksi nettikiusaamiselta ja huijausviesteiltä. Peli opettaa hauskalla ja innostavalla tavalla myös salasanoihin, yksityisyyteen sekä netin käytöstapoihin liittyviä digitaalisen turvallisuuden perustaitoja.
""

Tietoturvamerkki kertoo älylaitteen tietoturvallisuudesta

Ostoksille menossa? Tietoturvamerkki kertoo, että hankkimasi laite täyttää tietoturvavaatimuksemme ja pitää tietosi suojassa yleisimmiltä internetin uhilta.
"Tietoturvamerkin logo ja possu säkissä"

Galileo Innovation Challenge, Helsinki, 29.11. - 1.12.

Tule kehittämään sovelluksia ja palveluita, jotka hyödyntävät Galileo-satelliittipaikannusjärjestelmän erinomaista tarkkuutta ja häiriönsietokykyä. Kumppanimme tarjoavat käyttöönne ammattitason kehitystyökalut ja avustavat kilpailijoita sovellusten kehittämisessä.
Galileo Innovation Challenge

Turvalistit - Teijolla on pointti

Ota vastaan tietoturvan ilosanoma ja sisäistä Teijon pointit ja #turvalismit! Teijoon ja turvalisteihin pääset tutustumaan kampanjasivuillamme.
""

Kyberharjoitusohje

Harjoitteleeko organisaatiosi kyberkriisien varalta? Uuden harjoitusohjeemme avulla saatte eväitä harjoitustoimintanne kehittämiseen.
""

Turvallinen tuotekehitys - kohti hyväksyntää

""
Opas on tarkoitettu kaikille ohjelmistopohjaisten ratkaisujen kehittäjille, erityisesti salausratkaisujen tuottajille. Se sisältää parhaita käytäntöjä haavoittuvuuksien ja muiden yleisimpien ongelmien välttämisestä ohjelmistotuotannossa.

Turvallisesti netissä -opas lapsille

""
Ohjeita fiksuun ja turvalliseen internetin ja älylaitteiden käyttöön. Sisältää myös hauskoja tietoturva-aiheisia tehtäviä. Jos tulostat, muista valita "Sovita sivulle".

Selvitys 5G:n kyberturvallisuudesta (yhteenveto)

""
Virastomme on kartoittanut 5G-teknologiaan liittyviä riskejä ja selvittänyt sen mukanaan tuomia muutoksia kyberturvallisuusympäristössä. Tavoitteena on ollut ymmärtää 5G:n teknologisia, sosiaalisia ja taloudellisia kyberturvallisuusvaikutuksia niin Liikenne- ja viestintäviraston omassa toimintakentässä kuin koko yhteiskunnassa.

Tietoturvan vuosi 2018

""
Kattava läpileikkaus vuoden 2018 kybermaailman ilmiöistä ja tapahtumista - kotimaisesta näkökulmasta