Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Valikko

Kybermittari-päivä kokoaa yhteen Kybermittari-palvelun käyttäjiä ja muita sidosryhmiä kuulemaan ja keskustelemaan Kybermittarin käytöstä, kehitysideoista ja tulevaisuudesta.

Kybermittari-päivä 14.8.2024

Tule mukaan Kybermittari-päivään

Jos olet jo Kybermittarin käyttäjä tai kaipaat mittareita systemaattisemman kyberturvallisuuden hallinnan avuksi, niin osallistu Kybermittari-päivään, joka järjestetään 14.8.2024 Helsingissä.

Kybermittari-päivässä saat tietoa Kybermittari-palvelun käyttökokemuksista osana kyberturvallisuuden hallintaa sekä pääset keskustelemaan ja vaikuttamaan palvelun tulevaisuuteen. Iltapäivän ohjelmaa kuuluu myös näkökulmia uhkaympäristöön, millaisia kyvykkyyksiä tulisi kehittää, keskusteluja vaatimuksenmukaisuudesta ja riskienhallinnasta. Varsinkin iltapäivän jälkimmäisessä osuudessa pääset tuomaan oman panoksesi ja verkostoitumaan muiden osallistujien kanssa.  

Kybermittari-päivä järjestetään Helsingissä Kumpulan kampuksella osoitteessa Dynamicum, Erik Palménin aukio 1. Osa tapahtumasta voi olla katsottavissa etäyhteydellä, mistä tiedotamme erikseen.

Ilmoittaudu Kybermittari-päivään ilmoittautumislomakkeella. (Ulkoinen linkki)Voit myös ilmoittautua syyskuussa järjestettäviin esittelyihin ja koulutuksiin (Ulkoinen linkki).

KYBERMITTARI-PÄIVÄN OHJELMA

10.45-12.00 
Rekisteröityminen ja omakustanteinen lounas (ravintola Tornado (Ulkoinen linkki), kahvila Arktis)

12.00-13.45
Sali 1: Tapahtuman avaus ja alkusanat
Neljä puheenvuoroa

13.45 -14.15 
Tauko

14.15-15.45 
Sali 1: Kyberturvallisuuden hallinta, standardit ja vaatimuksenmukaisuus
Sali 2: Arviontiprosessi, vertailutieto ja raportointi päätöksenteon tukena

16.00 
Yhteenveto ja loppupuheenvuoro

Päivitetty