Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Valikko

Auta meitä kehittämään verkkosivujamme

Tietoturva Nyt!

Kehitämme Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen verkkosivuja ja haluamme kuulla sinun mielipiteesi verkkosivuston sisällöistä ja arjen tietoturvan viestinnästä. Voit osallistua sekä kyselyyn että käytettävyystutkimukseen tai halutessasi vain toiseen. Palautteesi auttaa meitä kehittämään sisältöä entistä asiakaslähtöisemmäksi.

Vaikuta ja osallistu kyselyyn

Haluatko vaikuttaa siihen, miten Kyberturvallisuuskeskuksen verkkosivusto tulevaisuudessa tiedottaa ja opastaa kansalaisia arjen tietoturva-asioissa? Vastaa kyselyyn ja auta meitä rakentamaan Kyberturvallisuuskeskuksen verkkosivustosta tulevaisuudessa vieläkin parempi.

Kyselyyn vastaaminen on luottamuksellista ja nimetöntä, eikä vastaajia voi tunnistaa vastauksista.

Vastaa kyselyyn viimeistään 30.4.2024.

Osallistu käytettävyystutkimuksen haastatteluun

Teemme käytettävyystutkimusta, johon etsimme yksityishenkilöitä, joilla on arkikäytössä oma tietokone tai älypuhelin ja tiedon etsiminen netistä on tuttua. Voit olla myös sosiaalisen median aktiivikäyttäjä. Aiempaa tietoa Kyberturvallisuuskeskuksesta tai tietoturva-asioista ei tarvitse olla.

Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään, ja voit aina kieltäytyä osallistumisesta. Antamiasi tietoja ei luovuteta eteenpäin.

Kysely on päättynyt 30.5.2024. Kiitos kaikille vastaajille!