Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Siirry hakuun

Kybersää kertoo kuluneen kuukauden merkittävistä tietoturvailmiöistä

Tutustu kybersäähän
""

Varoitukset

Päivitetty 23.3. Exchange-sähköpostipalvelimen kriittinen haavoittuvuus edellyttää tilanteen seurantaa

Päivitimme varoituksen 23.3. keltaiseksi. Tämän hetken arviomme mukaan akuuttivaihe on ohi, jonka vuoksi laskemme varoituksen punaisesta keltaiseen tasoon.
Varoitus1/2021
Vakavuusluokka
Vakava

Varoitukset

Ei voimassaolevia varoituksia

Varoitukset
Facebookista vuonna 2019 varastetut tiedot on uutisoinnin mukaan julkaistu internetissä hakkerifoorumilla. Tietoja on yhteensä 533 miljoonasta ihmisestä, joista suomalaisia on reilut 1,2 miljoonaa....
Annoimme 3.3.2021 punaisen varoituksen haavoittuvista Exchange-palvelimista. Akuuttivaihe on takana, mutta organisaatioiden, joilla Exchange on tai on ollut käytössä, tulee tehdä tietoturvatutkinta.
Turvallisuuskomitea on myöntänyt vuoden 2020 Timanttiteko-palkinnon Kyberturvallisuuskeskukselle Yhteiskunnan turvallisuusstrategian tavoitteiden esimerkillisestä edistämisestä.
Microsoftin Exchange-palvelimesta löytyi haavoittuvuuksia, minkä vuoksi julkaisimme kuun taitteessa punaisen varoituksen. Kyseessä on vakava tapaus, joka vaatii tietoturvasta vastaavilta toimia. Tä...

F5-laitteissa useita kriittisiä haavoittuvuuksia

Haavoittuvuus10/2021

Spoofy - Lasten oma tietoturvapeli

""
Spoofy on alakouluikäsille sopiva mobiilipeli, joka opettaa digitaalisen turvallisuuden perustaitoja. Tutustu myös opettajien ja vanhempien tukimateriaaleihin.