Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Siirry hakuun

Pysy ajan tasalla kyberturvallisuuden kiinnostavimmista ilmiöistä

Tutustu viikkokatsaukseemme!

Varoitukset

Ei voimassaolevia varoituksia

Varoitukset
Tällä viikolla kerromme Postin nimissä lähetetyistä tekstiviesteistä, joiden avulla kalastellaan pankkitietoja sekä siitä, miten yritykset voivat parantaa M365-järjestelmiensä tietoturvaa.

Haavoittuvuudet - miten niistä ilmoitetaan oikein

Haavoittuvuusjulkaisujen toisessa osassa pyrimme vastaamaan meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin. Oletko pohtinut, minne löytämästäsi haavoittuvuudesta voi ilmoittaa? Haluatko tehdä ilmoituksen, mu...
Tämä on Kyberturvallisuuskeskuksen viikkokatsaus (raportointijakso 10.3. - 16.3.2023). Viikkokatsauksessa jaamme tietoa ajankohtaisista kyberilmiöistä. Viikkokatsaus on tarkoitettu laajalle yleisöl...
Tietoturvan kehittämisen tukea on myönnetty noin 1,8 miljoonaa euroa ja 77 yritykselle. Tukea saaneiden joukossa on monen kokoisia ja eri toimialoja edustavia yrityksiä. Kaiken kaikkiaan 86 yrityks...

Useita kriittisiä haavoittuvuuksia Samsung Exynos -piirisarjassa

Haavoittuvuus4/2023

Kriittinen haavoittuvuus Microsoft Outlookissa

Haavoittuvuus3/2023

Kriittinen haavoittuvuus Fortinetin FortiOS-käyttöjärjestelmässä

Haavoittuvuus2/2023

Kriittinen haavoittuvuus Fortinetin FortiOS-ohjelmistossa

Haavoittuvuus25/2022

Kohti kyberturvallisia älytuotteita -miniseminaari Tampereella 18.4.2023

Älylaitteiden tietoturvaan tulee uusia vaatimuksia 1.8.2024 alkaen. Miten hyvästä tietoturvasta voi tehdä myyntivaltin? Miksi tietoturvasta huolehtiminen on osa yritysten vastuullisuutta? Muun muassa näistä teemoista keskustellaan Tampereella huhtikuussa!

Tietoturvamerkki (Ulkoinen linkki)

Tietoturvamerkki
Ostoksille menossa? Tietoturvamerkki kertoo, että hankkimasi laite täyttää tietoturvavaatimuksemme ja pitää tietosi suojassa yleisimmiltä internetin uhilta.

Tietoturvaseteli

Tietoturvan kehittämisen tuki (tietoturvaseteli) on yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisten alojen yrityksille maksettavaa suoraa valtion tukea yrityksien tietoturvaa parantaviin toimiin.

Kybermittari

Kybermittari on organisaatioiden johdolle ja tietoturva-ammattilaisille suunnattu konkreettinen työkalu kyberturvallisuuden aiempaa parempaan hallintaan.

Kybersää

Kuukausittain julkaistava kybersään kertoo kybermaailman tapahtumista ymmärrettävästi ja tiiviissä paketissa.