Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Valikko

Avoimet työpaikat

Kyberturvallisuuskeskuksen avoimet työpaikat julkaistaan valtionhallinnon yhteisellä valtiolle.fi-sivustolla, jonka kautta tehtäviä myös haetaan. Järjestelmä edellyttää rekisteröitymisen ensimmäisellä kerralla järjestelmää käytettäessä.

Tutustu kaikkiin Traficomissa avoinna oleviin työpaikkoihin. (Ulkoinen linkki)

Mikäli kiinnostustasi vastaavia tehtäviä ei juuri nyt ole avoimena, voit aktivoida itsellesi hakuvahdin kirjautumalla valtiolle.fi- sivuston työnhakuosioon (Ulkoinen linkki). Tällöin saat tiedon uusista avoimista tehtävistä omaan sähköpostiisi.

Tutustu meihin!

Eija Alavesa, yksikönpäällikkö

Kysyimme Eijalta, mikä työssä on parasta? "Kyllä työyhteisö ja työkaverit ovat paras asia täällä. Töitä tehdään yhdessä."
Eija Alavesa

Lauri Isotalo, kehityspäällikkö

Laurin työn suola on sen laaja-alaisuus ja mahdollisuus vaikuttaa itse työn sisältöön. Pääasiallisena tehtävään hän kehittää Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen data-analytiikkaa.
Lauri Isotalo

Perttu Halonen, erityisasiantuntija

Perttu huolehtii siitä, että sosiaali- ja terveysalan sekä elintarvikealan organisaatioilla on ajantasaista tietoa tietoturvailmiöistä ja oman toimialansa kyberturvallisuuden tilannekuvasta.
Perttu Halonen

Julia Fomin, erityisasiantuntija

"Työssäni parasta on se, että se vastaa arvomaailmaani ja edistää yhteiskunnallisella tasolla Suomen varautumista ja kriisinkestävyyttä. Minulle on tärkeää tehdä yhteiskunnallisesti merkitsevää työtä ja koen, että nykyinen työni toteuttaa tätä eetosta."
Julia Fomin
Päivitetty