Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Valikko

Häiriönhallintajärjestelmä-palvelun saavutettavuusseloste

Traficom pyrkii takaamaan Häiriönhallintajärjestelmä-palvelun saavutettavuuden Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee Häiriönhallintajärjestelmää osoitteessa https://eservices.traficom.fi/HHJ/ (Ulkoinen linkki)

Saavutettavuuden tila

Tämä järjestelmä ei täytä suurta osaa Verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG) 2.1 tasojen A ja AA kriittisistä vaatimuksista. Vaatimusten noudattamatta jättämiset ja vaatimuksiin sovellettavat poikkeukset mainitaan jäljempänä. Järjestelmää ollaan parhaillaan uusimassa, ja uusi järjestelmä julkaistaan vuoden 2023 loppuun mennessä.

Tämän saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 18.10.2021. Seloste perustuu ulkopuolisen asiantuntijaorganisaation (Eficode Oy) toteuttamaan arviointiin siitä, täyttääkö verkkosivusto Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 (Ulkoinen linkki) vaatimukset.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen palvelussamme? Ilmoita siitä meille ja teemme parhaamme, jotta voimme tarjota tiedot ja sisällöt saavutettavassa muodossa niin pian kuin mahdollista! 

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Häiriönhallintajärjestelmä-palvelun saavutettavuudesta ja palautteiden käsittelystä vastaa Traficomin Kyberturvallisuuskeskus.

Täytäntöönpanomenettely

Jos huomaat palvelussa saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta palvelun palautekanavien kautta. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

Päivitetty