Kyberturvallisen yhteiskunnan puolesta Cyber Security Nordic -tapahtumassa

Tietoturva Nyt!

Olemme mukana Cyber Security Nordic -tapahtumassa 2.-3.10. Messukeskuksessa. Tapahtumaosastolla kanssamme ovat myös Väestörekisterikeskus ja Turvallisuuskomitea. Yhteisenä teemanamme on Luottamus kyberturvallisen yhteiskunnan perustana. Asiantuntijamme ovat tavattavissa ständillämme ja torstaina 3.10. Jarna Hartikainen ja Saana Seppänen esittelevät tapahtumassa Kyberturvallisuuskeskuksen eri palveluja.

"Kuvituskuva verkostoituneesta kaupungista"

Cyber Security Nordic -tapahtuma on osa Euroopan kyberturvallisuuskuukautta European Cyber Security Monthia, jota vietetään koko lokakuu. Eurooppalaisen tietoturvakuukauden hengessä Liikenne- ja viestintäviraston Kybeturvallisuuskeskus, Väestörekisterikeskus ja Turvallisuuskomitea nostavat esiin luottamuksen merkitystä kyberturvallisessa yhteiskunnassa. Tapahtumassa kuullaan useita kyberturvallisuusaiheisia esityksiä ja puheenvuoroja.

Esiintymässä ovat muun muassa Kyberturvallisuuskeskuksen päällikkö Jarna Hartikainen aiheenaan Kybersää ja pitkän ajan ennuste 2020-luvulle. Erityisasiantuntijamme Saana Seppänen puolestaan esittelee tuoteturvallisuuden trendejä viranomaisnäkökulmasta. Nämä esitykset näet 3.10. klo 11.45 alkaen lavalla 2. Esitysten ja puheenvuorojen lisäksi kaikki asiantuntijat ovat tavattavissa yhteisellä osastolla 5-17. 

Tapahtuman koko ohjelmaan pääset tutustumaan Cyber Security Nordicin verkkosivuilta (Ulkoinen linkki)


Lisätietoa:

Päällikkö Jarna Hartikainen, puh. 0295 390 557, etunimi.sukunimi@traficom.fi

European Cyber Security Month 2019 - Cyber Security is a Shared Responsibility  (Ulkoinen linkki)