Lokakuussa laitetaan kyberrutiinit kuntoon - osallistu Euroopan kyberturvallisuuskuukauteen!

Tietoturva Nyt!

Lokakuu on Euroopan kyberturvallisuuskuukausi, European Cyber Security Month, joka näkyy ja kuuluu myös verkkosivuillamme ja somekanavissamme. Kyberin superkuukausi antaa jokaiselle mahdollisuuden parantaa omia perustietoturvataitojaan.

"Euroopan kyberturvallisuuskuukauden logo, teksti englanniksi"

Tänä vuonna Euroopan kyberturvallisuuskuukausi tuo esiin kaksi kantavaa teemaa, joissa käsitellään hyviä kyberturvallisuustaitoja ja -rutiineja eli kyberhygieniaa ja fiksuja älylaitteiden hankinta- ja käyttötapoja. 

Kyberrutiinit hallussa älylaiteiden hankinta ja käyttö turvallisempaa 

Päivittäisten kyberrutiinien avulla jokainen meistä voi käyttää tietokonettaan, älypuhelintaan tai muita internetiin liitettyjä laitteitaan turvallisesti. Kun rutiinit opitaan jo nuorena, ne kantavat läpi elämän. Uuden teknologian ja internettiin kytkettävien laitteidenkin käyttö käy astetta tietoturvallisemmin. Erityisen tärkeää on kiinnittää huomiota uusien älylaitteiden turvallisuus- ja yksityisyysasetuksiin. 

Myös meillä vietetään kyberkuukautta!

Olemme tiiviisti mukana yhteiseurooppalaisen kyberkuukauden tapahtumissa. 

Voit tulla tapaamaan asiantuntijoitamme Cyber Security Nordic -tapahtumaan Messukeskukseen 2. ja 3.10. Tietoturvan sanansaattajamme Teijo tekee paluun verkkosivuillemme ja somekanaviimme alkaen viikolla 41.


Seuraa meitä ja tule mukaan! Tutustu myös Euroopan kybertapahtumiin osoitteessa https://cybersecuritymonth.eu/ (Ulkoinen linkki) Twitterissä ECSM-kampanjaa voit seurata aihetunnisteella #CyberSecMonth ja Facebook-kanavassa @CyberSecMonthEU.

Euroopan kyberturvallisuuskuukausi (ECSM) on Euroopan unionin vuotuinen tiedotuskampanja, jossa edistetään kansalaisten ja organisaatioiden kyberturvallisuutta ja annetaan ajantasaista turvallisuustietoa.