Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Valikko

Tietoturva Nyt!

Tietoturvan suunnannäyttäjä -tunnustus jaettiin LähiTapiolalle Tietoturva 2021 -virtuaaliseminaarissamme 24.11. LähiTapiola on nostanut esiin tietoturvaa aktiivisesti ja positiivisesti. Se on myös ollut tärkeä yhteiskunnallinen tietoturvavaikuttaja.

Kuvassa Tietoturvan suunnannäyttäjä -tunnustuksen vastaanottaja LähiTapiolan vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Eeva Salmenpohja, tunnustuksen luovuttaja Traficomin pääjohtaja Kirsi Karlamaa sekä Tietoturva 2021 -seminaarin juontaja Miikka Salonen Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksesta.
Tietoturvan suunnannäyttäjä -tunnustus jaettiin LähiTapiolalle. Tunnustuksen vastaanotti LähiTapiolan puolesta sen vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Eeva Salmenpohja. Tunnustuksen luovutti Traficomin pääjohtaja Kirsi Karlamaa. Kuvassa myös tilaisuuden juontaja Miikka Salonen Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksesta.

Tietoturvan suunnannäyttäjä -tunnustus myönnettiin LähiTapiolalle ansiokkaasta yhteiskunnallisesta aktiivisuudesta tietoturva-alalla. Tunnustuksen vastaanotti LähiTapiolan vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Eeva Salmenpohja Tietoturva 2021 -virtuaaliseminaarissa.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen jakama tunnustus esimerkillisestä tietoturvaa edistävästä työstä jaettiin nyt kuudetta kertaa.

LähiTapiolan tietoturvajohtaja Leo Niemelä kommentoi tunnustusta näin:  

"Tietoturvallisuudesta on muodostumassa yksi yritysten kilpailueduista ja se on erittäin tärkeä osa yritysten vastuullisuutta. Tietoturvalla ei ole päätepysäkkiä ja siksi toiminnan jatkuva aktiivinen kehittäminen on meille tärkeää ja etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja sekä malleja, jotta luottamus säilyisi niin asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme sekä omistajien keskuudessa.

Näemme yhdeksi tärkeimmäksi tekijäksi tietoturvallisuuden esiintuomisen positiivisuuden kautta ja näistä erityisesti Bug Bounty -ohjelmamme, Hack Day -hakkeripäivät sekä yhteistyömme valkohattuhakkereiden kanssa ovat jatkossakin tärkeässä roolissa. Nämä ovat mahdollistaneet hyvän turvallisuuskulttuuriin rakentamisen LähiTapiola-ryhmässä ja olemme todella ylpeitä saamastamme Tietoturvan suunnannäyttäjä -tunnustuksesta."

Kyberturvallisuuskeskuksen ylijohtaja Sauli Pahlman tiivistää tunnuspalkinnon perusteluja seuraavasti:

"LähiTapiola on tehnyt ansiokasta työtä tietoturvaosaamisen kehittämiseksi niin omassa organisaatiossaan kuin koko Suomessa. Esimerkiksi sen Bug Bounty -ohjelmat ovat kannustaneet uusia osaajia tietoturva-alalle. Erityisen hienoa on, että ohjelmat ovat saaneet monet nuoret kanavoimaan hakkeritaitojaan yhteiskunnan hyväksi. Tietoturvasta huolehtiminen on meidän kaikkien vastuulla, mutta myös osa yritysten yhteiskuntavastuuta. Hyvä turvallisuuskulttuuri näkyy lopulta kaikille."

Tietoturva 2021 -virtuaaliseminaari järjestettiin 24.11.2021. Tapahtumaan oli ilmoittautunut lähes 2000 osallistujaa.


Lisätietoja

LähiTapiola-ryhmän viestintäasiantuntija Kirsi Jännes, p. 050 564 4645

Traficomin viestintä, p. 029 534 5648.