Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Siirry hakuun

#tietoturvatorstai - Ota arjen tietoturva haltuun asiantuntijoidemme kanssa

Tietoturva Nyt!

Mistä huijauspuheluissa on kyse? Mitä tarkoittaa monivaiheinen tunnistautuminen? Kyberturvallisuuskeskuksen asiantuntijat vastaavat näihin ja moniin muihin kysymyksiin #tietoturvatorstai-videoissa.

Kulunut vuosi on ollut vilkas myös tietoturvan näkökulmasta, ja lisääntynyt etätyö on saanut monet miettimään laitteidensa tietoturvaa entistä tarkemmin. Kun perusasiat hoitaa kuntoon, sujuu nettielämä huomattavasti rennommin sekä töissä että vapaalla. Julkaisemme syksyn aikana Tietoturvatorstai-videosarjan, jossa asiantuntijamme käyvät läpi arkisia teemoja, joiden avulla jokainen voi parantaa omaa tietoturvaansa.

Luuri korvaan huijarille

Moni on saattanut törmätä netissä erilaisiin huijauksiin, mutta tänä vuonna yhä useampi on myös jutellut huijarin kanssa. Alkuvuonna teknisen tuen huijauspuheluien määrä kasvoi huimasti, ja hiljaisemman kauden jälkeen huijarit soittelevat jälleen aktiivisesti. Syksyn aikana käymme läpi myös erilaisia ajankohtaisia teemoja kuten huijauspuheluita- ja sivustoja sekä palkanmaksuhuijauksia.

Ensimmäisessä jaksossa Kyberturvallisuuskeskuksen ylijohtaja Kalle Luukkainen kertoo Kyberturvallisuuskeskuksen toiminnasta. Jatkossa löydät videot torstaisin somekanavistamme - ota seurantaan #tietoturvatorstai.