Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Valikko

Uusi oppaamme auttaa vahvistamaan pienyritysten kyberturvallisuutta

Tietoturva Nyt!

Pienyrityksiin kohdistuvat tietoturvaloukkaukset voivat aiheuttaa merkittävää haittaa yrityksen taloudelle ja maineelle. Uusi oppaamme auttaa pienyrittäjiä suojautumaan yleisimmiltä kyberuhilta.

Kyberuhkat koskettavat kaikenkokoisia yrityksiä toimialasta riippumatta. Kun yrityksen arki pyörii normaalisti, kaikki toimii sujuvasti. Tilanne voi kuitenkin muuttua nopeasti, jos yritys joutuu tietoturvaloukkauksen uhriksi. Miten toimitaan, jos yrityksen tietokoneelle tulee kiristyshaittaohjelma, joka lukitsee koneen ja estää sen käytön? Mitä jos tietoja ei ole varmuuskopioitu, ja niiden palauttaminen ei ole mahdollista?

Uusi oppaamme auttaa pienyrittäjiä suojautumaan yleisimpiä kyberuhkia vastaan. Oppaassa käsitellään muun muassa tietojenkalastelua, haittaohjelmia, päivityksiä ja käyttöoikeuksien hallintaa.

Kun huolehdit omasta kyberturvallisuudestasi, voit vaikuttaa positiivisesti myös asiakkaittesi ja sidosryhmiesi kyberturvallisuuteen.

Oppaan voi ladata sivuiltamme ilmaiseksi.

Ilmoita meille

Jos organisaatiosi joutuu tietoturvaloukkauksen kohteeksi, kannattaa tapahtuneesta ilmoittaa heti Kyberturvallisuuskeskukselle.

Kyberturvallisuuskeskus neuvoo

  • tilanteen hahmottamisessa
  • lisävahinkojen estämisessä
  • tilanteesta toipumisessa.

Voit ottaa yhteyttä Kyberturvallisuuskeskukseen