Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Siirry hakuun

Vastaa kyselyyn Kyberturvallisuuskeskuksen Uutis- ja Haavoittuvuuskoosteista!

Tietoturva Nyt!

Tiesitkö, että voit saada Kyberturvallisuuskeskuksen tietoturva-asiantuntijoiden laatimat uutis- ja haavoittuvuuskoosteet ajankohtaisista tietoturvailmiöistä sähköpostiisi joka päivä? Pyydämme apuasi uutiskoosteittemme kehittämiseen niin nykyisiltä lukijoilta kuin teiltä, jotka ette vielä koosteitamme tilaa. Vastaa kyselyymme 31.8.2022 mennessä!

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen tuottaman tietoturvan tilannekuvan muodostamisessa yksi oleellinen osa on julkisten lähteiden tietoturvauutiset. Päivystäjämme seuraavat kotimaisia ja kansainvälisiä uutisia kellon ympäri ja valitsevat uutiskoosteeseen tietoturva-ammattilaisten käyttöön parhaiten soveltuvat uutiset ja artikkelit. Näistä uutisista he tuottavat vuoden jokaisena päivänä uutiskoosteen ja haavoittuvuuskoosteen, jotka kaikki voivat tilata Kyberturvallisuuskeskuksen verkkosivuilta . Koosteet toimitetaan tilaajille kerran päivässä sähköpostilla. Lisäksi julkaisemme haavoittuvuusartikkeleita merkittävistä haavoittuvuuksista.

Internet on täynnä uutisia, mutta tiedon luotettavuuden arviointi voi joskus olla hankalaa ja aikaa vievää. "Koosteemme ovat tehokas tapa pysyä ajan tasalla ajankohtaisista tietoturvailmiöistä. Uskomme, että näille tilannekuvatuotteille on kysyntää, mutta koosteet eivät ole vielä kaikille tuttuja", sanoo tietoturva-asiantuntija Matias Mesiä Kyberturvallisuuskeskuksesta.

Kyselyssämme pyydämme nykyisiä uutis- ja haavoittuvuuskoosteiden tilaajia arvioimaan koosteita ja haavoittuvuusartikkeleita. Kartoitamme myös laajemmin uutiskoosteiden tarpeita, eli voit vastata kyselyyn, vaikka et vielä tilaisikaan näitä tuotteitamme.

Haluamme kehittää uutiskoosteitamme ja tehdä koosteiden seuraamisen mahdollisimman helpoksi. Siksi mielipiteesi on meille tärkeä. Vastaa kyselyyn 31.8.2022 mennessä.