Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Siirry hakuun

Ilmoita tietoturvaloukkauksesta -lomakkeen saavutettavuusseloste

Traficom pyrkii takaamaan kyselylomakkeen saavutettavuuden Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee Ilmoita tietoturvaloukkauksesta -lomaketta.

Saavutettavuuden tila

Tämä lomake täyttää Verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG) 2.1 tason AA vaatimukset osittain. Vaatimusten noudattamatta jättämiset mainitaan jäljempänä.

Puutteet pyritään korjaamaan vuoden 2023 aikana.

Tämän saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 6.6.2023

Seloste perustuu ulkopuolisen asiantuntijaorganisaation (Eficode Oy) toteuttamaan arviointiin siitä, täyttääkö verkkosivusto Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 (Ulkoinen linkki) vaatimukset.

Selostetta tarkistettiin viimeksi 26.6.2023

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkosivuillamme? Ilmoita siitä meille ja teemme parhaamme, jotta voimme tarjota tiedot ja sisällöt saavutettavassa muodossa niin pian kuin mahdollista!

Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella (Ulkoinen linkki)

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen verkkosivujen saavutettavuudesta ja palautteiden käsittelystä vastaa Kyberturvallisuuskeskus.

Täytäntöönpanomenettely

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

Saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
vaihde 0295 016 000