Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Valikko

Osallistu maksuttomaan kaksiosaiseen Digitaalinen Eurooppa -ohjelman kyberturvallisuushakujen esittely- ja hakemuskoulutukseen 18.6.2024 klo 13-15 & 28.6.2024 klo 9-11! Koulutus järjestetään webinaarimuodossa TEAMS-alustalla.

Info- ja hakemuskirjoituskoulutuksessa esitellään heinäkuussa 2024 avautuvat Digitaalinen Eurooppa -ohjelman kyberturvallisuustyöohjelman haut, sekä käydään läpi kokeneiden asiantuntijoiden johdolla konkreettisia neuvoja ja vinkkejä korkeatasoisten Digitaalinen Eurooppa ohjelmaan lähetettävien hakemusten laatimiseksi. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Kyberturvallisuuden tutkimuksen, kehityksen ja innovaatioiden kansallinen koordinointikeskus (NCC-FI) ja Spinverse.

Koulutuksen tavoitteena on tukea suomalaisia toimijoita korkeatasoisten EU-hankerahoitushakemusten laatimisessa. Tilaisuus tukee osallistujien edellytyksiä kotiuttaa rahoitusta keskeisten suomalaista kyberturvallisuussektorin kilpailukykyä, huoltovarmuutta, resilienssiä ja saavutettavuutta tukevien hankkeiden toteutuksessa.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille.

Webinaari on jaettu kahteen osaan. Ensimmäisessä osassa (18.6.2024 klo 13-15) esitellään seuraavat osa-alueet: 

  • DEP-ohjelma, hakuinfo ja hakemuksen strateginen valmistelu
    1. Johdanto EU-rahoitukseen, Digital Europe -ohjelma ja hakujen tulkinta, kyberturvallisuuden heinäkuussa avautuvat haut, täydentävä kansallinen rahoitus
    2. Hakemuksen strateginen valmistelu: sopivan haun etsiminen ja valinta, konseptin ja konsortion muodostaminen

Webinaarin toisessa osassa (28.6.2024 klo 9-11) perehdytään seuraaviin aiheisiin:

  • DEP-hakemuksen varsinainen kirjoittaminen ja hakemuksen jättäminen portaalin kautta
    1. Hakemuksen osiot, hakemuspohja ja arviointikriteerit; hakemuksen kirjoittaminen ja budjetointi
    2. Yrityksen/organisaation rekisteröiminen Funding & Tenders -portaaliin, hakemuksen jättäminen portaaliin

Lisätietoja Digital Europe -rahoitusohjelmasta.  (Ulkoinen linkki)

Tilaisuuteen osallistujilla on mahdollisuus esittää rahoitushakujen sisältöön ja niiden hakemiseen liittyviä kysymyksiä chatin kautta. Tilaisuus järjestetään suomeksi. Tilaisuutta ei tallenneta.

Webinaarin toiseen osaan (28.6.2024 klo 9-11) voi vielä ilmoittautua 27.6.2024 klo 12.00 mennessä tämän linkin (Ulkoinen linkki) kautta. Webinaarin osallistumislinkki toimitetaan sähköpostitse webinaaria edeltävänä päivänä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoa tilaisuudesta: NCC-FI(at)traficom.fi

Kansallinen Koordinointikeskus (NCC-FI)

Kyberturvallisuuden tutkimuksen, kehityksen ja innovaatioiden kansallinen koordinointikeskus (NCC-FI) luo edellytyksiä suomalaiselle kyberturvallisuustoimialalle, kuten yrityksille, korkeakouluille ja tutkimuslaitoksille osallistua kansainväliseen tutkimus- ja kehitystoimintaan ja saada rahoitusta EU:n rahoitusohjelmista. 

Koordinointikeskus kokoaa ja kehittää osaamisyhteisöä niin EU-tasolla kuin Suomessa. Yhteisön tarkoituksena on koota yhteen keskeiset julkisen ja yksityisen sektorin toimijat ja kehittää toimijoiden välistä yhteistyötä kyberturvallisuuden tutkimuksen, kehittämisen ja innovoinnin mahdollistamiseksi ja parantamiseksi. Voit liittyä mukaan Kansallisen koordinointikeskuksen osaamisyhteisöön täyttämällä oheisen linkin takaa löytyvän liittymislomakkeen (Ulkoinen linkki). Liittyminen on maksutonta. Lue lisää täältä .

EU:n osarahoittama tunnus
Päivitetty