Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Siirry hakuun

Tervetuloa Tietoturva 2022 -seminaariin 25.10.2022

Tietoturva Nyt!

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut Tietoturva 2022 -seminaari tulee taas! Tapahtuma järjestetään Helsingin Tennispalatsissa tiistaina 25.10.2022 klo 9:00-16:30. Ohjelmaa voi seurata paikan päällä tai etäyhteyksin. Tilaisuuden aamupäivän ohjelma on suunnattu johdolle ja iltapäivän ohjelma kyberturvallisuuden asiantuntijatehtävissä toimiville. Olet luonnollisesti tervetullut seuraamaan koko tilaisuutta!

Tietoturva 2022 seminaarin ilmoitus

Tämän vuoden tapahtuman yleisenä teemana on turvallisuusympäristömme muutos ja sen vaikutus yhteiskunnan eri sektorien kyberturvallisuuteen ja -varautumiseen. Tilaisuudessa käsiteltäviä aiheita ovat esimerkiksi kyberympäristössä nousevat uudenlaiset uhat ja ilmiöt, uhkakentän muutos ja teknologinen kehitys sekä toimialojen yhteistyö ja varautuminen. Lisäksi kuulemme käytännön kokemuksia ja oppeja organisaatioilta, jotka ovat joutuneet kyberhyökkäyksen kohteeksi. Tilaisuudessa julkistetaan myös Tietoturvan suunnannäyttäjä -tunnustuksen saaja.

Puhujina alan huippuosaajia Suomesta ja ulkomailta

Puhujakaartimme lukeutuu mukaan niin suomalaisia kuin kansainvälisiäkin alan huippuosaajia. Lisäksi kuulemme koti- ja ulkomaisten yritysten ja viranomaisten puheenvuoroja ajankohtaisista kyberturvallisuuteen liittyvistä aiheista. Puhujina ovat muun muassa johtaja Janis Sarts Naton strategisen viestinnän osaamiskeskuksesta (NATO StratCom CoE), NATO Cooperative Cyber Defence Centre of Excellence:n (CCDCOE) johtaja Mart Noorma, Wärtsilän EVP Communications, Branding Atte Palomäki ja STT:n päätoimittaja Minna Holopainen. Tilaisuuden ohjelma päivittyy lokakuun aikana.

Ilmoittaudu pian!

Tilaisuutta on mahdollista seurata paikan päällä Tennispalatsissa Helsingissä tai etänä. Tennispalatsin paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tila ei kuitenkaan lopu kesken, vaan verkon välityksellä kaikki pääsevät seuraamaan seminaaria.

Ilmoittautuminen Tennispalatsiin päättyy 18.10.2022, etäosallistumisia otetaan vastaan 22.10.2022 saakka.

Ilmoittaudu aamupäivän ohjelmaan (johdolle) (Ulkoinen linkki)  

Ilmoittaudu iltapäivän ohjelmaan (asiantuntijoille (Ulkoinen linkki))

Jos osallistut sekä aamun että iltapäivän osuuteen, täytäthän erilliset ilmoittautumislomakkeet.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma puhujaesittelyineen löytyy verkkosivuiltamme (Ulkoinen linkki)

Lisätietoja tilaisuudesta saa tarvittaessa Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen viestintäpäällikkö Jussi Toivaselta (jussi.toivanen@traficom.fi ) sekä tietoturva-asiantuntija Maria Kellokummulta (maria.kellokumpu@traficom.fi ).

Tervetuloa mukaan seuraamaan! 

Liikenne- ja viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskus

Huoltovarmuuskeskus