Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Siirry hakuun
Tietoturva 2022 -seminaarin ilmoitus

Viime syksynä suurta suosiota saavuttanut Tietoturvaseminaari tulee taas! Tietoturva 2022 -seminaari järjestetään Helsingin Tennispalatsissa 25.10.2022 klo 9:00-16:30. Ohjelmaa voi seurata paikan päällä tai etäyhteyksin.

Tämän vuoden tapahtuman yleisenä teemana on turvallisuusympäristömme muutos ja sen vaikutus yhteiskunnan eri sektorien kyberturvallisuuteen ja -varautumiseen. Tilaisuudessa käsiteltäviä aiheita ovat esimerkiksi kyber- ympäristössä nousevat uudenlaiset uhat ja ilmiöt, uhkakentän muutos ja teknologinen kehitys sekä toimialojen yhteistyö ja varautuminen.

Puhujina alan huippuosaajia Suomesta ja ulkomailta

Puhujakaartimme lukeutuu mukaan niin suomalaisia kuin kansainvälisiäkin alan huippuosaajia. Lisäksi kuulemme koti- ja ulkomaisten yritysten ja viranomaisten puheenvuoroja ajankohtaisista kyberturvallisuuteen liittyvistä aiheista. Päivitämme seminaarin tiedot tälle sivustolle.

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen seminaariin on auki.

Liikenne- ja viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskus

Huoltovarmuuskeskus

Tervetuloa mukaan seuraamaan! 

Ilmoittaudu aamupäivän ohjelmaan

Seminaarin aampäiväohjelma on suunnattu organisaatioiden ja yritysten johdolle. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään osallistutko tilaisuuteen paikan päällä vai etänä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tennispalatsiin ilmoittautuminen päättyy 18.10. etäosallistujat voivat ilmoittautua 22.10. asti.
Lukko

Ilmoittaudu iltapäivän ohjelmaan

Seminaarin iltapäiväohjelma on suunnattu tietoturvan asiantuntijoille. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään osallistutko tilaisuuteen paikan päällä vai etänä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tennispalatsiin ilmoittautuminen päättyy 18.10. etäosallistujat voivat ilmoittautua 22.10. asti.

Lisätietoa:

Jussi Toivanen

Viestintäpäällikkö, Kyberturvallisuuskeskus

jussi.toivanen@traficom.fi

Maria Kellokumpu

Tietoturva-asiantuntija, Kyberturvallisuuskeskus

maria.kellokumpu@traficom.fi