TOP 5 tietoturvauhat ja -ratkaisut organisaatioille

Tietoturva Nyt!

Ovatko tietoturvavastuut huomioitu yrityksenne sopimuksissa ulkoistuskumppanien kanssa? Entä huolehditaanko organisaatiossanne laitteiden ja ohjelmistojen perushygieniasta? Noudattaako työyhteisönne tietoturvallisia työtapoja? Nyt viimeistään olisi aika. Tietoturvauhkien ja -ratkaisujen viiden kärki ei vanhene, siksi ne ovat päteviä myös vuonna 2019.

Organisaation TOP 5

Kouluta, harjoittele ja testaa! Näitä ratkaisuja olemme tarjonneet organisaatioille niin 2017 kuin 2018. Tietoturvauhkien ja -ratkaisujen kärjessä on niin tuttua kuin uuttakin. Yritysten ja organisaatioiden on hyvä muistaa ne myös 2019.  

""

Rikolliset ja huijaukset ovat olleet organisaatioiden uhkana ennen ja nyt. Myös kiristäminen esimerkiksi palvelunestohyökkäyksillä on ollut tuttu ilmiö aiemminkin, mutta nykyisin hyökkäyksistä on tullut osa yritysten arkea. Viime vuosi nosti TOP 5 -uhkiin myös vakoilun. 

TOP 5 ratkaisut ja uhat organisaatioille ja yksityishenkilöille ovat osa Tietoturvan vuosi 2018 -katsaustamme, joka julkaistaan tammi-helmikuun vaihteessa.

Lisätietoja: