Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Siirry hakuun

Hyöky

Kansallinen Hyökkäyspintakartoitus kyberturvallisuuden parantamiseksi kunnissa.

Kunnan kyberturvallisuutta uhkaavat monet tekijät. Mitä enemmän julkisesti näkyviä palveluita kunnallasi on internetissä, sitä suurempi on hyökkäyspinta, josta ulkopuoliset voivat yrittää tunkeutua järjestelmiin.

Hyöky on vaivaton tapa tunnistaa kyberuhkia. Se auttaa kohdentamaan korjaustoimenpiteitä oikeisiin asioihin ja minimoimaan riskejä. Hyöky vahvistaa myös kunnan kykyä reagoida uusiin uhkiin – aika on usein tärkein tekijä vahinkojen minimoimiseksi. Hyökyn avulla kuntasi voi parantaa kyberturvallisuuttaan.

Palvelun käyttöönotto on kunnan ja sen asukkaiden etu. Hyöky auttaa turvaamaan kuntalaisille suunnattujen palvelujen toimintaa ja pitämään luottamukselliset tiedot suojattuna.

Palvelua kehitetään yhteistyössä kuntien kanssa, jotta se palvelee käyttäjiään parhaimmalla mahdollisella tavalla myös tulevaisuudessa. Palvelun kehitystyötä on rahoittanut Valtiovarainministeriö.

Palvelu tulee kuntien tilattavaksi syksyn 2023 aikana. Kerromme sinulle, kun tilausmahdollisuus avautuu, jos ilmoitat kiinnostuksesi viestillä: hyoky@traficom.fi

Hyöky-palvelun tunnuskuva: erillisistä palikoista koostuva kuutio. Osassa palikoista on avonaisia ovia tai ikkunoita.