Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Valikko

Tietoturva Nyt!

Kansallisen koordinointikeskuksen ensimmäinen rahoitustukihaku pk-yritysten kyberturvallisuusprojekteille päättyi 16.8.2023. Vastaa palautekyselyyn ja vaikuta seuraaviin rahoitustukihakuihin! Seuraava rahoitustukihaku pk-yrityksille järjestetään alkuvuodesta 2024.

Kansallisen koordinointikeskus (NCC-FI) on saanut Digitaalinen Eurooppa -ohjelmasta kaudelle 2023–2024 hankerahoitusta, jota se jakaa eteenpäin kolmansille osapuolille modernien kyberturvallisuusratkaisujen ja -innovaatioiden käyttöönottoon ja levittämiseen. Rahoitusohjelmalla Euroopan komissio tavoittelee kyberturvallisuuskapasiteetin ja strategisen omavaraisuuden kasvattamista jäsenmaissaan.

Ensimmäinen rahoitustukihaku kolmansille osapuolille oli auki 16.6.–16.8.2023. Tukea pystyivät hakemaan Suomeen rekisteröidyt pk-yritykset. Liikenne- ja viestintävirasto Traficom toimii rahoitustuen valtionapuviranomaisena ja tulee antamaan rahoitustukipäätöksen kaikille hakijoille vielä vuoden 2023 aikana. Kansallinen koordinointikeskus julkistaa verkkosivuillaan tiedon rahoitettavista projekteista päätösten antamisen jälkeen.

Seuraava rahoitustukihaku pk-yrityksille aukeaa alkuvuodesta 2024. Painopisteet ja yksityiskohdat hakujen välillä saattavat erota toisistaan, joten hakijoita kehotetaan tutustumaan huolella haun avaamisen yhteydessä julkaistaviin hakuilmoitukseen ja rahoitusehtoihin. Haun avautumisesta tiedotetaan mm. Traficomin ja Kyberturvallisuuskeskuksen kanavissa sekä Haeavustuksia.fi palvelussa.

Anna palautetta rahoitustuesta!

Oletko jo tutustunut kansallisen koordinointikeskuksen rahoitustukeen? Anna meille palautetta, jotta voimme onnistua paremmin! 

Lisätietoja Kansallisesta koordinointikeskuksesta