Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Valikko

Kyberturvallisuuskeskus järjestää kaikille avoimia tapahtumia tukemaan Kybermittarin käyttöä.

Kybermittari organisaatioille

Kybermittari-koulutus organisaatioille on tarkoitettu organisaatioille, jotka ovat kiinnostuneet kyberturvallisuutensa arvioinnista ja kehittämisestä. Tilaisuudessa esitellään Kybermittari, sen käyttöönoton vaiheet ja tarjotaan vastauksia Kybermittariin liittyviin kysymyksiin.

Kybermittarin tekninen käyttö 

Kybermittarin tekninen käyttö -työpaja on tarkoitettu organisaatioiden ja palveluntarjoajien edustajille, jotka haluavat perehtyä syvemmin Kybermittarin tekniseen toimintaan. Tilaisuuden aiheina ovat mm. kypsyysmallin toiminta, raportointi ja mittarin tekninen laajennettavuus.

Kybermittari-esittely palveluntarjoajille

Kybermittari-esittely palveluntarjoajille on tarkoitettu palveluntarjoajille, jotka tarjoavat tai harkitsevat tarjoavansa Kybermittariin liittyviä käyttöönotto-, tuki- tai kehittämispalveluita. Tilaisuudessa käydään läpi Kybermittariin ja sen käyttöön liittyviä kysymyksiä palveluntarjoajan näkökulmasta. 

Kybermittari-päivä

Kybermittarin käyttäjiä, palveluntarjoajia ja tekijöitä voit tavata Kybermittari-päivässä, joka järjestetään 14.8.2024 klo 12-16. Päivän aikana kuulet Kybermittarin käytöstä, kehitysideoista ja voit verkostoitua muiden käyttäjien kanssa. Kybermittari-päivän osallistujamäärä on rajoitettu noin 70 henkeen, joten lähtökohtaisesti toivomme yhtä henkilöä per organisaatio. Etäosallistumismahdollisuus saatetaan avata osaan tilaisuutta myöhemmin. 

Kybermittaripäivä järjestetään Kumpulan kampuksella osoitteessa Dynamicum, Erik Palménin aukio 1, 00560 HELSINKI. Lisätietoa Kybermittaripäivästä on tulossa Kybermittari-sivuille.

Pyynnöstä toteuttava esittely tai tietoisku

Kyberturvallisuuskeskuksen puhujat esittelevät pyynnöstä Kyberturvallisuuskeskuksen palveluja, tai voi pyytää myös asiakkaan tarpeisiin tehtyä esittelyä Kybermittarista. Näitä toteutetaan resurssien puitteissa. Kyberturvallisuuskeskukselta voi myös tiedustella tukea työpajoihin tai projekteihin. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumiin ja työpajoihin alla olevan tapahtumakalenterin lomake-linkin kautta.

Tapahtumissa esiteltävää materiaalia on saatavilla aineistot -sivulla.

 

Kybermittari tapahtumia 2024

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu koulutuksiin ilmoittautumislomakkeella. (Ulkoinen linkki) Jos ajankohta ei sovi, niin tilaisuuksia järjestetään tarpeen mukaan uudestaan.

Ilmoittaudu Kybermittari-päivään ilmoittautumislomakkeella. (Ulkoinen linkki)

Esittelyt

Vastauksena tuleva kalenterikutsu on 60 minuuttia pitkä, mutta jos kysymyksiä on paljon, niin voidaan mennä yliajalle. Verkossa pidettävät tapahtumat järjestetään Traficomin MS Teams-alustalla. Tilaisuuksien osanottajamäärää voidaan joutua rajoittamaan.

Kybermittari-koulutus organisaatioille 

Kybermittarin tekninen käyttö -työpaja

Kybermittari-esittely palveluntarjoajille 

Kybermittari ja muuttuva sääntely

Kybermittari-päivä

Päivitetty