Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Valikko

Kybermittari-tapahtumat

Kyberturvallisuuskeskus järjestää kaikille avoimia tapahtumia tukemaan Kybermittarin käyttöä.

Kybermittari organisaatioille

Kybermittari-koulutus organisaatioille on tarkoitettu organisaatioille, jotka ovat kiinnostuneet kyberturvallisuutensa arvioinnista ja kehittämisestä. Tilaisuudessa esitellään Kybermittari, sen käyttöönoton vaiheet ja tarjotaan vastauksia Kybermittariin liittyviin kysymyksiin.

Kybermittarin tekninen käyttö 

Kybermittarin tekninen käyttö -työpaja on tarkoitettu organisaatioiden ja palveluntarjoajien edustajille, jotka haluavat perehtyä syvemmin Kybermittarin tekniseen toimintaan. Tilaisuuden aiheina ovat mm. kypsyysmallin toiminta, raportointi ja mittarin tekninen laajennettavuus.

Kybermittari-esittely palveluntarjoajille

Kybermittari-esittely palveluntarjoajille on tarkoitettu palveluntarjoajille, jotka tarjoavat tai harkitsevat tarjoavansa Kybermittariin liittyviä käyttöönotto-, tuki- tai kehittämispalveluita. Tilaisuudessa käydään läpi Kybermittariin ja sen käyttöön liittyviä kysymyksiä palveluntarjoajan näkökulmasta. 

Kybermittari-käyttäjäpäivä

Fyysinen tapaaminen Kybermittarin käyttäjille, joissa tarkoitus vaihtaa tietoa ja kokemuksia. Tällä hetkellä vasta suunnitteilla.

Pyynnöstä toteuttava esittely tai tietoisku

Kyberturvallisuuskeskuksen puhujat esittelevät pyynnöstä Kyberturvallisuuskeskuksen palveluja, tai voi pyytää myös asiakkaan tarpeisiin tehtyä esittelyä Kybermittarista. Näitä toteutetaan resurssien puitteissa. Kyberturvallisuuskeskukselta voi myös tiedustella tukea työpajoihin tai projekteihin. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumiin ja työpajoihin alla olevan tapahtumakalenterin lomake-linkin kautta.

Tapahtumissa esiteltävää materiaalia on saatavilla aineistot -sivulla.

 

Tapahtumakalenteri

Kybermittarin tapahtumia 2023

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumiin ja työpajoihin verkkolomakkeella https://link.webropolsurveys.com/S/9BC0229DEAD8A0C8 (Ulkoinen linkki) (webropol) (16.10.2023). Jos ajankohta ei sovi, niin tilaisuuksia järjestetään tarpeen mukaan uudestaan.

Vastauksena tuleva kalenterikutsu on 60 minuuttia pitkä, mutta jos kysymyksiä on paljon, niin voidaan mennä yliajalle. Verkossa pidettävät tapahtumat järjestetään Traficomin MS Teams-alustalla. Tilaisuuksien osanottajamäärää voidaan joutua rajoittamaan.

Kybermittari-koulutus organisaatioille 

  • 16.11.2023 14-15

Kybermittarin tekninen käyttö -työpaja

  • 20.11.2023 14-15

Kybermittari-esittely palveluntarjoajille 

  • 23.11.2023 9-10 

Kybermittari ja muuttuva sääntely

  • 23.11.2023 14-15 

Kybermittari-käyttäjäpäivä

  • Lisätietoa myöhemmin 
Päivitetty