Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Siirry hakuun

Kybermittari-tapahtumat

Kyberturvallisuuskeskus järjestää kaikille avoimia Kybermittari-aiheisia tapahtumia tukemaan Kybermittariin tutustumista ja käyttöä.

Kybermittari organisaatioille

Kybermittari-koulutus organisaatioille on tarkoitettu organisaatioille, jotka ovat kiinnostuneet kyberturvallisuutensa arvioinnista ja kehittämisestä. Tilaisuudessa esitellään Kybermittari, sen käyttöönoton vaiheet ja tarjotaan vastauksia tyypillisimpiin esiin nousseisiin kysymyksiin.

Kybermittarin tekninen käyttö 

Kybermittarin tekninen käyttö -työpaja tilaisuus on tarkoitettu organisaatioiden ja palveluntarjoajien edustajille, jotka haluavat perehtyä syvemmin Kybermittarin tekniseen toimintaan. Tilaisuuden aiheina ovat mm. kypsyysmallin toiminta, raportointi ja mittarin tekninen laajennettavuus.

Kybermittari-esittely palveluntarjoajille

Kybermittari palveluntarjoajille on tarkoitettu palveluntarjoajille, jotka tarjoavat tai harkitsevat tarjoavansa Kybermittariin liittyviä käyttöönotto-, tuki- tai kehittämispalveluita. Tilaisuudessa käydään läpi Kybermittariin ja sen käyttöön liittyviä kysymyksiä palveluntarjoajan näkökulmasta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen yllä oleviin tapahtumiin tapahtuu tällä lomakkeella: Lomake (Webropol) (Ulkoinen linkki)

Tilaisuuksien osanottajamäärä voidaan joutua rajoittamaan. Yllä mainitut tapahtumat järjestetään Traficomin Teams alustalla.  

Lisää tilaisuuksia järjestetään tarpeen mukaan. Kyberturvallisuuskeskukselta voi myös tiedustella mahdollisuutta pitää Kybermittarista erillisiä työpajoja tai esittelyjä.

Tapahtumissa esiteltävää materiaalia on jo valmiiksi saatavilla etusivulla ja aineistot -sivulla, mutta tarvittaessa sitä jaetaan tapahtuman jälkeen esimerkiksi sähköpostilla.