Förstasidan: Cybersäkerhetscentret
Gå till sökfunktionen

Välkommen till Cybersäkerhetscentrets webbtjänst!

""

Varningar

Inga giltiga varningar

Varningar
I denna artikel behandlas ett skadligt program som Cybersäkerhetscentrets experter har undersökt. Programmet är riktat mot QNAPs NAS-enheter. Det skadliga programmet är specifikt riktat mot denna t...
Sakernas internet IoT och automation var glimtar av sol i det annars regniga cybervädret i september. Trots att det fortfarande finns en hel del sårbarheter i IoT, satsar man allt mer på att åtgärd...
Cybervädret i augusti var främst regnigt. De allmänna kommunikationstjänsterna fungerade bra utan några större överbelastningsangrepp men det hittades allvarliga sårbarheter i många viktiga program.
I början av hösten har det främst varit regnigt cyberväder. De allmänna kommunikationstjänsternas funktion har varit bra, men sårbarheter i många viktiga program gör vädret dystert.

Uppdatering av Adobe Flash Player

Sårbarhet4/2018

Galileo Innovation Challenge, Helsinki, 29.11. - 1.12.

Tule kehittämään sovelluksia ja palveluita, jotka hyödyntävät Galileo-satelliittipaikannusjärjestelmän erinomaista tarkkuutta ja häiriönsietokykyä. Kumppanimme tarjoavat käyttöönne ammattitason kehitystyökalut ja avustavat kilpailijoita sovellusten kehittämisessä.
Galileo Innovation Challenge

Säkerhetslisterna - Turvalistit

Dela informations­säkerhetens glädjebudskap med Teijo! Titta på videorna, läs tipsen och dela bästa #säkerhetsism’erna med dina kompisar.
""

Säker utveckling: med sikte på godkännande

""
Guiden är avsedd för alla som utvecklar mjukvarubaserade lösningar, i synnerhet för producenter av krypteringslösningar. Den omfattar bästa praxis för att undvika sårbarheter och andra vanliga problem i programkonstruktion.