Välkommen till Cybersäkerhetscentrets webbtjänst!

""

Varningar

Inga giltiga varningar

Varningar

Galileo Innovation Challenge, Helsinki, 29.11. - 1.12.

Tule kehittämään sovelluksia ja palveluita, jotka hyödyntävät Galileo-satelliittipaikannusjärjestelmän erinomaista tarkkuutta ja häiriönsietokykyä. Kumppanimme tarjoavat käyttöönne ammattitason kehitystyökalut ja avustavat kilpailijoita sovellusten kehittämisessä.
Galileo Innovation Challenge

Säkerhetslisterna - Turvalistit

Dela informations­säkerhetens glädjebudskap med Teijo! Titta på videorna, läs tipsen och dela bästa #säkerhetsism’erna med dina kompisar.
""

Säker utveckling: med sikte på godkännande

""
Guiden är avsedd för alla som utvecklar mjukvarubaserade lösningar, i synnerhet för producenter av krypteringslösningar. Den omfattar bästa praxis för att undvika sårbarheter och andra vanliga problem i programkonstruktion.

Uppdatering av Adobe Flash Player

Sårbarhet4/2018

Cybervädret i augusti var främst regnigt. De allmänna kommunikationstjänsterna fungerade bra utan några större överbelastningsangrepp men det hittades allvarliga sårbarheter i många viktiga program.
I början av hösten har det främst varit regnigt cyberväder. De allmänna kommunikationstjänsternas funktion har varit bra, men sårbarheter i många viktiga program gör vädret dystert.
Teijo är en personlig tränare inom informationssäkerhet och hans tips passar för alla. Träna dina informationssäkerhetskunskaper med hjälp av säkerhetsisternas råd.
Europeiska månaden för cybersäkerhet, European Cyber Security Month, syns och hörs också på våra webbsidor och våra kanaler för sociala medier i oktober. Cybersäkerhetens supermånad ger alla använd...