Kansallisesti myöntämämme rahoitustuet

Kansalliselle koordinointikeskukselle on myönnetty Digitaalinen Eurooppa -ohjelmasta rahoitusta, jota koordinointikeskus jakaa eteenpäin kolmansille osapuolille vuosien 2023–2024 aikana. Rahoitustukea voidaan myöntää pienille ja keskisuurille yrityksille modernien kyberturvallisuusratkaisujen ja -innovaatioiden käyttöönottoprojekteihin. Rahoitustukihakujen ajankohdista ja sisällöistä tiedotetaan tällä verkkosivulla sekä Euroopan komission rahoitusportaalissa.

Kansallisen koordinointikeskuksen järjestämä ensimmäinen rahoitustukihaku on päättynyt

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin  Kyberturvallisuuskeskuksen Kansallinen koordinointikeskus (NCC-FI) myöntää rahoitustukea suomalaisille pienille ja keskisuurille yrityksille, eli pk-yrityksille modernien kyberturvallisuusratkaisujen ja -innovaatioiden käyttöönottoprojekteihin. Rahoitustuella vahvistetaan ensisijaisesti pk-yritysten omia valmiuksia sekä Suomen kansallista kapasiteettia ja infrastruktuuria kyberhyökkäyksiltä suojautumiseen. Tukea voivat hakea Suomeen rekisteröidyt pk-yritykset.

Rahoitustukihaku oli auki 16.6.–16.8.2023 klo 16:15. Rahoitustukea oli haettavissa yhteensä 500 000 euroa. Rahoitustuen hakemisesta ja tuen ehdoista kerrotaan tarkemmin hakuilmoituksessa ja yleisissä rahoitusehdoissa.

Rahoitustukea esiteltiin ti 27.6.2023 järjestetyssä webinaarissa.

Tutustu alta myös rahoitustukea koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin ja vastauksiin.

Lisätietoa:

ncc-fi@traficom.fi

EU:n osarahoittama tunnus