Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Etusivu: Kyberturvallisuuskeskus
Valikko

Kansallisesti myöntämämme rahoitustuet

Osana Euroopan kyberturvallisuuden teollisuus-, teknologia- ja tutkimusosaamiskeskusta (ECCC) ja sen kansallisten koordinointikeskusten verkostoa Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskus myöntää rahoitustukea kyberturvallisuushankkeisiin. Rahoitustukihakujen ajankohdista ja sisällöistä tiedotetaan tällä verkkosivulla, www.haeavustuksia.fi -palvelussa ja Euroopan komission rahoitusportaalissa.

Vuosina 2023–2024 järjestetään kaksi rahoitustukihakukierrosta

Kansalliselle koordinointikeskukselle on myönnetty Digitaalinen Eurooppa -ohjelmasta rahoitusta, jota Traficomin Kyberturvallisuuskeskus jakaa eteenpäin kolmansille osapuolille vuosien 2023–2024 aikana. Rahoitustuella vahvistetaan ensisijaisesti pk-yritysten omia valmiuksia sekä Suomen kansallista kapasiteettia ja infrastruktuuria kyberhyökkäyksiltä suojautumiseen. 

Ensimmäinen rahoitustukihaku päättyi 16.8.2023

16.6.–16.8.2023 auki olleella hakukierroksella rahoitustukea oli haettavissa modernien kyberturvallisuusratkaisujen ja -innovaatioiden käyttöönottoon. Rahoitustukea pystyivät hakea Suomeen rekisteröidyt pk-yritykset. Rahoitustukea oli haettavissa yhteensä 500 000 euroa.

Seuraava rahoitustukihaku aukeaa alkuvuodesta 2024

Haettavaksi tulevaa rahoitustukea voivat hakea Suomeen rekisteröidyt pk-yritykset. Rahoitustuen sisällöstä, hakemisesta ja hakukelpoisuudesta kerrotaan tarkemmin haun avaamisen yhteydessä julkaistavassa hakuilmoituksessa.

Rahoitustukihakukierrokset

Tutustu alta myös rahoitustukea koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin ja vastauksiin

Lisätietoa:

ncc-fi@traficom.fi

EU:n osarahoittama tunnus
Päivitetty